A Belső utazásról

A Belső utazás (The Journey ®) egy önismereti módszer, ami abban segít, hogy hátrahagyd a nehéz, lehúzó érzelmeket, feloldd a traumáidat, hogy szabadabban élhess.

Hogyan működik?

A Belső utazás a lélek szintjén, az érzelmekkel dolgozik. 

Az utazás két pilléren alapszik. Segít kapcsolódni önmagadhoz, valamint feltárja és megoldja a sejtemlékeketA nehéz érzelmek kiürítése és a valódi megbocsájtás fontos részei a folyamatnak.

Ez egy erőteljes önismereti módszer. Nem a szavak, hanem a megtapasztalás szintjén, ad választ arra a kérdésre, hogy "Ki vagyok én?". Többféle néven nevezhetjük ezt az élményt; Önvalónak, Magnak, Valóságnak, Igaz lényednek... a Belső utazásban Forrásnak hívjuk.

Továbbá segít hozzáférni és feldolgozni azokat a traumákat, melyek a sejtjeidben rejtőznek bezárva. Eljuthatsz az igazi megbocsátáshoz, amit nem csak a szavak szintjén mondasz ki, hanem megérted a másik ember lelkét és többé nem érzed a haragod felé.

Minden utazás más, hisz különböző történeteink és megélésink vannak. A Te utazásod rólad szól, én az úton tartalak és a Belső utazás eszközeivel segítem a folyamatot, hogy eljuss a forráshoz és letedd azokat a terheket, melyek az utazás során megmutatják magukat. Nem tudom garantálni, hogy mi fog történni, de ha érzed a hívást az nem véletlen, a lelked készül.

Hogy kezdődött?

A Belső utazás (The Journey ®) Brandon Bays nevéhez fűződik, aki a saját gyógyulásán keresztül alkotta meg ezt a módszert. Méhének kosárlabda méretű daganata 6 és fél hét alatt teljesen visszafejlődött. Ez a csodálatos gyógyulás inspirálta a Belső utazás módszerének kidolgozására. 

"Nem akartam elhinni, hogy velem is történhet baj. Úgy tűnt, minden rendben van körülöttem. Több mint 12 éve tudatosan törekedtem arra, hogy a lehető legegészségesebben éljek. Olyan volt az életem, amilyenről mindig is álmodoztam." Innen indult Brandon története.

Brandon az alternatív gyógyászati ismeretei alapján fizikai szinten megtette az első lépéseket. Továbbá tudta, hogy meg kell értenie a betegséget, hogy mit akar tanítani és a sejtekben elraktározódott érzelmi problémákat elengedni. Ehhez először hozzá kell férnie ezekhez az emlékekhez. Csak azt nem tudta, hogyan. 

Végül egy masszázs terápián keresztül jutott el ahhoz a gyerekkori emlékhez, amiről azt gondolta, hogy már többször, több oldalról megdolgozott, mégis ekkor tudta az emlékhez fűződő mély érzelmeket letenni. Belső hangját követte, és így egy belső párbeszéd segítségével megszületett benne a megbocsátás. Ez után azonnal érezte, hogy a hasa puhább lett, tudta, hogy elindult a gyógyulás.

A pár hetes regenerálódási idő után műszeres orvosi vizsgálatok is alátámasztották, hogy a méhe teljesen egészséges. Egy sejtszintű gyógyulásról szóló előadáson megkérték, hogy inspirációként mondja el a történetét, mesélje el miként gyógyult meg.

"Amikor ebbe mélyebben belegondoltam, rájöttem: a kérdés az, hogy miként tanítsak meg valakit arra, hogy kapcsolatba kerüljön azzal, amit Chopra "űrnek" vagy "kvantumlevesnek" nevez? Nem elég beszélni a végtelen intelligenciáról, azt meg is kell tapasztalni! " Brandon itt is a Belső hangját hívta segítségül és hamarosan meg is kapta a választ. A kulcs itt is az érzelmek megélésében van.

A módszer így állt össze, és jelenleg is ezen a két alappilléren támaszkodik: kapcsolódni önmagunk forrásához az érzelmek átélésén keresztül, és a sejtemlékhez hozzáférve kiüríteni a hozzá kapcsolódó érzelmeket. Brandon összeállította az utazás forgatókönyvét, amit széles körben is tudott használni.

A módszer a 90-es években, Angliában vált ismertté.  1999-ben megjelent könyvében ismerteti a módszert és meséli el saját történetét. Mára világszerte ismerik és használják. Az évek alatt egyre csak bővült és csiszolódott a technika. 

Ki vagyok Én?

Kapcsolódás Önmagammal

Ne cipeld tovább a felesleges lelki terheket, korlátokat, negatív hiedelmeket, fogadalmakat!

Elengedés - Megbocsájtás

Élj szabadon, boldogan!

Kiteljesedés

A Belső utazás és a betegségek

A Belső Utazás nem helyettesíti az orvosi kezelést. Nem adok orvosi tanácsot, nem diagnosztizálok. Alapos kivizsgálásért, diagnózisért és orvosi kezelésért fordulj szakorvoshoz. A Belső utazással a betegségek, a tünetek mögött meghúzódó érzelmi blokkokat segítek számodra feltárni és felszabadítani.

Hol találsz még több információt?

Brandon Bays - Belső utazás könyv

Hogyan alakult ki ez a módszer?

Brandon ebben a könyvben elmeséli gyógyulása történetén keresztül a módszer megszületését. Bepillantást ad életének kulcsfontosságú részleteibe, hogy megértést adjon az olvasó számára az utazás működéséről.
További információkat az alábbi honlapokon találsz:

https://www.thejourney.com/

https://www.thejourneyhungary.com/


Mindezen túl

Ezen a honlapon a Belső utazás módszerét szeretném bemutatni. A honlapnak nem célja további mélységek bemutatása. Amennyiben szeretnél további ismereteket, eszközöket, úgy Brandon Jelenlét című könyvét ajánlom figyelmedbe.

© 2023 Belső utazás Biankával 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!