Access Bars®

Mi az Access Bars®?

Az Access Bars® egy olyan módszer, amelynek célja az életünk különböző területeit képviselő korlátozó hiedelmek, érzések és gondolatok feloldása.

Ez az energetikai technika a fejünkön található 32 pont enyhe érintéssel történő stimulálásán alapul, melyek lehetővé teszik az energiaáramlás javítását, így a stressz és az aggodalom csökkentését.

A bar-ok pontokat jelölnek az emberi fej bizonyos részein, melyek az energiaáramlást szabályozzák. Ezek a pontok életünk különböző területeit képviselik, például az egészséget, a pénzt, a kapcsolatokat, a kreativitást, vagy épp a nyugalmat.

Bars kezelések alatt a test és az elme is relaxált állapotba kerül. Ennek hatására csökken a stressz, javul az alvásminőség, de ez csak a jéghegy csúcsa. Amire valójában képes az Access Bars® kezelés, az az elme számára felfoghatatlan. Ennek relevanciája például, hogy bar-ok "futtatása" lehetővé teszi a test és az elme számára a regenerálódás szabadabb folyamatát.

Hogyan zajlik egy Access Bars® kezelés?

Access Bars® kezelés során az érintett általában hanyatt fekszik, - kényelmes, teljes öltözékben - miközben a kezelő enyhe érintéssel stimulálja a fején található pontokat.

A bar-ok finom érintése során lehetővé válik az agy számára, hogy felszabadítsa a mélyen elraktározott - korlátozó érzéseket és gondolatokat. A folyamat automatikus, ami azt jelenti, hogy akár el is aludhatunk közben.

Mire jó az Access Bars® kezelés?

Az Access Bars® kezelés nem csak a stressz és az aggodalom megszűntetésére, hanem a teljes életünket átívelő érzelmi és mentális blokkok feloldására is alkalmazható.

A bar-ok futtatásával életünk különböző területein tapasztalt problémákat is - mint például önbizalomhiány, alacsony önbecsülés vagy a kapcsolati nehézségek - hatékonyan lehet kezelni.

Az Access Bars® technikát világszerte alkalmazzák, eredményességét ezernyi pozitív visszajelzés bizonyítja, a módszer önmagáért beszél.

Mik az Access Bars® kezelés hatásai?

A legtöbben – ha szavakkal lehet definiálni – békét és könnyedséget tapasztalnak, mások az élethelyzeteikben megfigyelt változásokról számolnak be. Általános dolog, hogy a bar-ok futtatása után sokkal mélyebb és pihentetőbb az alvás.

A napi helyzetek, melyek korábban bosszúságot okoztak, érdekes módon már semmilyen jelentőséggel nem bírnak, nem keserítik meg a mindennapokat. Ez már önmagában is egy teljesen más életminőséget biztosít, hiszen az úgynevezett "túlélési" üzemmódból képesek leszünk a valódi életet választani.

Megtapasztalni, hogy másképp is lehet, hogy az élet lehet sokkal egyszerűbb, könnyedebb és örömtelibb.

Az Access Bars® gyakoriságára nincsen ajánlás, nincsenek javaslatok sem, pusztán annyi a kérdés, hogy ki-ki mennyire szeretné az életében a legnagyobb könnyedséget, mennyire szeretné jól, sőt egyre jobban érezni magát.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy Access Bars® kezelés általában egy óra, ám ezt sem lehet előre pontosan meghatározni. Vannak emberek, akik bárjai akár kilencven percig is "futnak", ez mindig attól függ, hogy egyetlen kezelés alatt a test és az elme mennyi berögződött hiedelemtől képes megszabadulni.

A kezelés időtartama azonban semmiképp nem ad okot arra, hogy következtetést vonjunk le a hatására vonatkozóan. Egyetlen Access Bars® kezelés alatt – tartson az akár másfél órán át, vagy épp hatvan percig – mindig a számunkra legmegfelelőbb ideig és mértékben zajlanak a változások, elengedések.

Mi várható egy Access Bars® kezelés után?

Viccesen szólva, kezdjük a legrosszabbal, ami az Access Bars® kezelés után történhet. Ilyenkor a kliens úgy érzi, kapott egy remek masszázst.

Ez rendben van?

Nézzük, most, mi a legjobb, ami történhet? Az, hogy megváltozik az egész életed. Persze, nem minden fekete, vagy fehér, minden alkalom más és más és ebben rejlik a kezelések egyedisége és csodája.

Összefoglalva tehát, miért hasznos az Access Bars®?

Az Access Bars® kezelés hatásait számos tudomány igazolta, mint pl. az agykutatás, pszichológia. Egyetlen Access Bars® kezelés olyan állapotba hozza az agy kapacitását és állapotát, mint több óra meditáció.

Kiváló eredmények születtek a stressz, figyelemhiány, alvászavarok, migrénes eredetű fejfájások és rengeteg más – eddig nehezen kezelhetőnek nyilvánított eltéréseknél.

Hatalmas dolog, hogy mára az amerikai hadsereg háborús övezetből hazatért önkénteseinél is vizsgálták a Bars kezelés poszttraumás stresszre kifejtett hatásait. Az eredmények itt is magukért beszélnek.

Az Access Bars® kezelés egy olyan érintéses módszer a fej bizonyos pontjain, ami felszabadíthatja a gondolatokat, érzéseket, érzelmeket, elképzeléseket és nézőpontokat az élet bármely területein.

Miért jó ez?

Azért, hogy tudd: Mindig van választásod!

Mindig. Mindig. Mindig.

Az Access Bars® a tudatosság felé vezető út, de nem feltétlenül abban a formában, ahogy ez a szó sokak olvasatában létezik.

"A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz amit kívánsz- nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.

Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról?

Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót, afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges?

Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?"

/Gary Douglas -az Access Bars® megalkotója/

© 2023 Belső utazás Biankával 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!