Ilyen egy utazás

Mi történik egy Belső utazás alatt?


Érzelmeken áthaladás 

Az utazás során egyrészt felkutatjuk azokat az érzelmeket, melyeket jól elrejtettél, hogy ne kelljen találkozni velük. Ki akar félni? Ki akar fájdalmakat átélni? stb. És különben is "A fiúk nem sírnak!" vagy "Már megint mit hisztizel?", "Szedd össze magad!", "Túl érzékeny vagy!" stb. És előfordulhat, hogy megtanultad elnyomni ezeket, mert jobb technikát nem ismertél. 

A módszer része, hogy az érzelmeid tiszta átélésén keresztül egyre közelebb jutsz önmagadhoz, forrásodhoz. Együtt megkeresünk egy érzelmet, aminek a tiszta átélése (jelen vagy az érzésnek, teljesen átérezd) teszi lehetővé, hogy egy következő érzelem felbukkanjon. Így haladunk rétegenként egyre közelebb a legbelsőbb énedhez, a forrásodhoz.

Ki vagy Te, amikor a forrásodban pihensz? Öröm, Szabadság, Fény, Szeretet, Mindenség, Béke, Határtalanság, Bölcsesség stb. (Ezt mindenki máshogy tapasztalja. Ami a megélésben közös, hogy egy emelkedett minőségként nevezik meg, kisimul az arcuk és mosoly jelenik meg rajta)

Ahogy átéled és felgöngyölíted ezeket az érzelmeket abban a biztonságos jelenlétben, amit ketten alakítunk ki, megtapasztalhatod, hogy ahogy átéled közben fel is oldódik. Az összes érzelem alatt találkozhatsz igaz valóddal, a Forrásoddal. Ez önmagában egy hatalmas felismerést adhat, mindaz a szeretet, öröm, boldogság amit kívül keresel, benned van, Te vagy.


Tábortűz

Az utazás során a legtöbbször egy képzeletbeli tábortűz körül oldjuk meg lelki terheidet, és használunk olyan eszközöket melyek segítenek eljutni a megbocsájtáshoz.

Az utazásokon felbukkanhatnak emlékek, melyek a múltban traumát okoztak. A Belső utazás során több eszközt is használunk, amivel sikeresen fel tudod dolgozni.

Egy-egy utazással hatalmas lelki terheket tudunk letenni, ami hozzájárul a testi-lelki gyógyuláshoz.

Egy meditáción keresztül, ahol a Belső utazás keretein belül a Te érzelmi világodban a Te emlékeiden keresztül, a belső utazás eszközeivel felkutatjuk azokat a blokkoló érzelmeket, emlékeket, hiedelmeket, képeket, mintákat, amik megakadályoznak abban, hogy lásd ki is vagy valójában, hogy kiteljesedj és egy harmonikus életet tudj élni. 

Természetes állapotodban jól érzed magad és egészséges vagy. A Belső utazás abban segít, hogy visszatalálj ebbe az állapotba.

Hogy néz ki a gyakorlatban?

Becsukod a szemed, én elkezdem vezetni a meditációt, egy kellemes relaxált állapotba hozlak a mondataimmal, a hangommal. Itt nincs semmi dolgod, csak figyeled, amit mondok és közben ellazul a tested, a figyelmed befelé irányul. Lazulnak a csomók, amik azokon a csomagokon vannak, amivel dolgod van.

Egy ponton elkezdelek kérdezni, interaktívvá válik a folyamat, és így lesz egyedi, hiszen a Te válaszaid alakítják az utazást, a Te érzéseid, a Te történeteid. 

Minden utazás más, én a Te utazásodat kísérem, az adott helyzethez alkalmazkodok.


"A velünk történt dolgoknak, az elszenvedett sérelmeknek, amelyek bennünket értek, nem csak múltjuk, hanem jövőjük is van. Bár a múltat nem tudom megváltoztatni, de azáltal, ha feldolgozom a történteket, a jövőt igen." 

Bucsi Mariann

Milyen területeken segít?

Minden helyzetben segít, ami megérint (dühít, elszomorít, fáj stb.), amihez érzelmek kapcsolódnak.

Negatív élethelyzetekben. 

Konfliktusok, párkapcsolati problémák esetén.

Fizikai tünetek lelki hátterének gyógyításában.

Gyász, veszteség, válás érzelmi feldolgozásában.

Blokkoló hiedelmek, fóbiák, negatív szokások lelki okának feltárásában, megoldásában.

Továbbá segít megtalálni a válaszaidat: Merre menjek tovább? Mit kell itt megtanulnom? Miért vagyok ebben a helyzetben?

Mit kaphatsz egy Belső utazás során? 


A sejtekben eltárolódott emlékek feltárását

Forrásélményt

Elfojtott konfliktusok feldolgozását

Traumák és elnyomott érzelmek gyógyítását

Teljes életet átformáló felismeréseket

Aktuális kérdéseidre belső válaszokat

Hiedelmek, fóbiák gyökereinek feltárását, oldását

© 2023 Belső utazás Biankával 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!